Thursday, July 15, 2010

Kelas coklat pada 14hb Julai dihadiri oleh Diana,Sheera dr Parit Raja.Mereka rakan sekerja.Terima kasih..Posted by Picasa

Hasil tangan Diana,ibu mengandung 8bln...dik jgn terberanak kt umah akak sudah..he...


Sori akak lupa snap lagi satu dulang..Ibu kita ni ingin mengisi masa sementara menanti hari yang dinantikan dengan membuat coklat..Bulan depan dah 9bln..Selamat melahirkan..Satu petua akak lupa nk bgtau bila air ketuban dah pecah untuk elakkan anda hilang energy sewaktu melahirkan minum sebotol pati ayam brand.Insya-Allah ada tenaga nak teran..Boring2 tngok ni..http://abanghebatadikrapat.blogspot.com/ Selamat membaca..
Posted by Picasa

Hasil tangan Sheera..

Inilah hasil tangan Sheera..Sambil coklat sambil menaip message..He..lau masak nasi pakai dapur gas confirm hangit dik..Abis asyik duk sms..Jgn marah sheera..

Posted by Picasa

Tempahan kek dr Bank Rakyat Kluang.Terima kasih...

Terima kasih kepada Bank Rakyat Kluang terutama Hajah Zabidah kerana sudi menempah kek dari saya. Kek ini untuk majlis sambutan Hari Jadi Staff yang menyambut Hari Lahir pada bulan ini. Bertuah sungguh jika majikan anda menyambut Hari Lahir anda dan dirai oleh semua Staff.Tidak semua majikan prihatin dengan pekerja hari istimewa mereka. Anda akan rasa lebih dihargai jika ada insan lain yang mengingati Hari Lahir anda! Semoga tradisi ini dipraktik oleh majikan2 lain..Agar pekerja anda lebih rasa dihargai dan semoga mereka lebih produktif..Terima kasih Bank Rakyat ,Kluang. Esok hari terakhir Bos Hajah Zabidah yang akan berpindah ke Sibu..Silap hari tu saya tulis Miri.Jangan marah ye Puan.Jangan lupa buat coklat ye Puan..He..Terima kasih..
Posted by Picasa

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Copyright © Ija's Cakes and Chocolates. Designed by Whitey Mommy