Wednesday, December 26, 2012

Hasnah dari Batu Pahat puasa awal Muharam.Belajar durian crepe dan carrot cakes secara D.I.Y. He..yg baju pink tu my princess Izzati yang tersangat rajin kerja musim cuti sekolah.Basuh pinggan mangkuk, tolong2 mengemas sebab nak gaji sehari RM5.Budak kecik tak boleh main duet banyak.

Durian crepe yang sangat hot.Pasti laku.Berapa pun stok yg ada pasti terjual.Carrot cakeni memang sangat sedap.Bestnya !!Selamat Maju Jaya Hasnah.TQ.

Fatin,Zila dan Eira ..Vanilla Mille Crepe, Tiramisu Mille Crepe dan Durian crepe.Semoga berjaya.

Durian crepe teramatlah hangat dipasaran.Berapa pun stok pasti habis.Teramatlah rugi jika anda tidak mencubanya. Makan sekali pasti nak lagi.
 Vanilla Mille Crepe

Tiramisu Mille Crepe. 


Memang sedap.Sangat2 menyesal jika tidak mencubanya.

Kelas cupcakes dihadiri oleh,Syazana,Fatin,Nur dan Julie.Terima kasih semua.

 Masing2 sedang sibuk..

 Amboi tekunnya!!! Practice2..ingat if sy kata "yes" baru boleh buat atas cupcake.
Masing2 balik kelihatan setelah seharian diperah.Sampai sakit2 pinggang.He..Macam ni baru betul belajar!!

Inilah hasilkerja mereka seharian..Terima kasih dan selamat maju jaya.TQ.

Kelas asas butter cream yang lepas lokasi di Kluang,Johor.

 Kelas yang dihadiri oleh Eira,Puan Aisya dan Liza.Terima kasih semua. Semoga berjaya.Kelas "SUGAR FLOWER" 20,21,22hb Nov 2012 bersama Kak Ila dari Rawang Selangor.

Kelas "SUGAR FLOWER" 20,21,22hb Nov 2012 bersama Kak Ila dari Rawang Selangor."Lama akak pendam nak belajar buat bunga ini.Lama akak simpan duet.Banyak tempat belajar buat bunga ini di KL.Tapi lepas 3kali solat istiharoh tetap keluar nama ija.Jodoh dipertemukan oleh Allah.Syukur kehadrat Illahi.Seawal pagi naik bas dari Batu Pahat, petang balik pun naik bas.Naik dari Kluang pukul 7.15.Sampai Air Hitam kena tggu penumpang pukul 9 bas baru jalan,sampai BP pukul 10 malam .Esok pagi naik bas lagi.Begitulah pengorbanan Kak Ila umur 45tahun dalam pencarian ilmu.Akak dah lama kenal ija dan sentiasa mengikuti perkembangan ija di blog.Terima kasih kepada mereka yang menyokong saya.Salam sayang dan semoga berjaya untuk Kak Ila.Untuk mengecapi kejayaan perlu disulami dengan pengorbanan.Sayang dr IJA.TQTengok la yea..lau teringin boleh datang bljr.TQ.

Hari ini kita bljr 3 jenis kek.Itallian Rainbow,Russan Black n White dan German Black Forest.Dihadiri oleh Ziela, Shereen, Atiqah dah Haidai..Terima kasih semua semoga berjaya ..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Copyright © Ija's Cakes and Chocolates. Designed by Whitey Mommy