Sunday, July 25, 2010

Kelas coklat pada 24/7/10 dan 25/7/10.Terima kasih..

Posted by Picasa

Kelas coklat pada 25hb Julai 2010 dihadiri oleh Kak Rohaya dr Pontian ,Johor dan rakannya Kak Izz dr Melaka yang kurang sihat.

Kak Rohaya dari Pontian,dan Kawan saya Kak Izz dr Melaka..Kesian dia kurang sihat tak da mood tuk sesi bergambar.Jadi Izzati penggantinye.Semoga rajin2 buat coklat yer..
Posted by Picasa

Hasil tangan Kak Rohaya dan Kak Izz...


Posted by Picasa

Kelas coklat pada 24hb Julai 2010 dihadiri oleh dua rakan saya sewaktu belajar di UiTM,Segamat dari kiri Ziela,Aslinda dan 2org adik As, Azura dan Ina

Ziela seorang pensyarah di Kolej Mara,ingin menceburi perniagaan coklat bersama pelajar-pelajar di kolejnya.Semoga berjaya.Terima kasih sudi hadir..
Aslinda seorang Tegawai Tentera, ingin menceburi perniagaan coklat dengan adik-adiknya Azura dan Asfarina.Pegawai Tentera bukan sahaja tegas menjalankan tugas malah boleh membuat coklat.Semoga berjaya.Terima kasih kerana sudi bawa adik-adik belajar coklat dengan saya.
Azura pula seorang anggota Polis. Tentera ada,Polis ada dan Asfarina bukanlah seorang anggota Penyelamat Bomba, dia bekerja di sektor swasta.
Percuma setiap seorang mixing bowl dan warmer.Terima kasih...
Posted by Picasa

Hasil tangan Ziela,As,Azura dan Ina..Siapakah antara mereka best student inilah yg dipersoal oleh As..he..
Mereka semua ialah terbaik diantara yang terbaik..Tengok hasil2 mereka comel2..
Posted by Picasa

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Copyright © Ija's Cakes and Chocolates. Designed by Whitey Mommy