Monday, May 9, 2011

Program 1 Malaysia anjuran bersama IJA dan Kolej Komuniti Kluang.Kelas cupcakes fondant pada 7/5/11 oleh 3 anak muda kita..


Dylan dan Tay Jia Hao berumur 15 tahun manakala Tay Eng Meng 17tahun. 3 anak muda lelaki menjinakkan diri dalam dunia kek dalam usia muda. Jika mereka serius dalam bidang ini dan mendalami bidang ini dalam usia 20an mereka pasti akan berjaya!!Saya amat mengharapkan lebih ramai lagi bakat2 muda yang dapat diasah dalam program ini. Ibu bapa yang mempunyai anak2 remaja, galakkan mereka mengikuti program2 seperti ini.Kemahiran yang boleh menambah pendapatan, mengisi masa lapang dengan baik serta mendidik mereka menjadi pengusaha makanan kecil-kecilan.Merekalah pelapis generasi akan datang!!

Posted by Picasa

Edisi biskut raya..Puasa tak lagi dah nak raya..Puasa ganti dah habis bayar ke belum tu!!He..Layanz...

Posted by Picasa

KElas kek pakej 6dlm1 dihadiri oleh Kak Azira dan ibunya Puan Rokimah dari Johor Bahru.Kelas pada 2/5/11 di Kluang,Johor.Terima kasih sudi bersama IJA


Maaf Kak Azira dan Puan Rokimah sebab lambat publish gamar mereka..Agak sibuk sedikit dalam menyiapkan beberapa perkara penting..Darijauh mereka datang untuk menuntut ilmu.Semoga ilmu yang dipelajari dipraktikkan,dimanfaatkan.


Hasil tangan Puan Rokimah seorang warga emas..Masih bersemangat..Cantik hasil tangannya..
Hasil tangan Kak Azira..Semoga memanfaatkan ilmu yang dipelajari ye Kak.Praktikkan!!!. Jangan disimpan ilmunya tanpa dipraktikkan nanti lama2 lupa. Selamat mencuba dan semoga berjaya!!!


Posted by Picasa

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Copyright © Ija's Cakes and Chocolates. Designed by Whitey Mommy