Monday, March 18, 2013

Hantaran tunang untuk Liya dan Jue..Selamat Pengantin Baru.tq..


Irma,Shida dan Radiah belajr membuat dan menghias cupcakes..Masing-masing bekerja keras untuk menyiapkan cupcakes masing-masing..Huhh..memang meletihkan .Almaklumlah kali pertama bermain dengan kek!!..Selamat Maju Jaya..Tq

Kelas Itallian rainbow dengan Itallian butter cream, Russian Black n White dan German Black Forest..oleh Kak Gee, Nabilah dan Siti Asiah...Sedap2 tau...Nyumm.TQ

Nadia dan Shida menghadir kelas membuat Homemade coklat..Kedua-dua sudah menjalankan perniagaan coklat secara kecil-kecilan.Kali ini menghadiri kelas untuk mempelajari teknik-teknik membuat coklat.Selamat Maju Jaya.Terima kasih.No.2 untuk Afiq.. sudah tentu Afiq dah berumur 2 tahun..Tahniah.!!terima kasih daun keladi tahun depan order lagi..


Ermm..lupa nama yg menempah..datang dari Air Hitam..Dari tahun lepas nak tempah kek angry bird yg timbul ni..Tp tahun lepas xdpt tempah mungkin masa tu sy sibuk..Mari kita tengok angru bird yg sedang menjaga 4 sarang yg penuh dengar telur..Persoalan disini,,mana satu dia punya??Tq..Double Indulgence untuk adik Irfan 1 tahun..erm ramai betul meraikan bday anak mereka yg pertama....Tahniah..!!Tq.


No.1 untuk birthday adi Zara Nasya...Tq..


Happy Annivesary Baba n Mummy...Nampaknya kedua-dua mereka peminat bola...Semoga kekal ke hujung Nyawa..


Indulgence untuk Abg Rizal 4 tahun ...Tq


Wedding cake untuk majlis persandingan Liya dan Jue di Dewan Kampung Melayu..Selamat Pengantin Baru kekal hingga ke hujung Nyawa..tq..

Kek kapal terbang untuk adik IRfan Danish 6 tahun..Best juga lau Bday ada macam2 bentuk..Kanak-kanak mesti gembira..Tq..


Simple Indulgence untuk Shimi...Tq..


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Copyright © Ija's Cakes and Chocolates. Designed by Whitey Mommy