Tuesday, May 10, 2011

Dari Mr Husband untuk isteri tercinta "Sempena Hari Ibu" maaf agak lewat sampai..


Mr Husband minta hantar ke rumah, tp sy agak sibuk dengan kelas. Jadi sy hantar ke pjbt isterinya pada hari Isnin, 9/5/11 emm tak dapat nak serahkan kepada empunyanya sebab onleave..saya tinggalkan jer kat pjbt IT MPK yea.."Selamat Hari Ibu".

Posted by Picasa

Tempahan online dari Helmki dan Ina yang berada di Ibu Kota untuk Ibu yang berada di Kluang dgn ucapan Selamat Hari Ibu...


Jarak bukan ukuran...Hadiah hari ibu tetap sampai walau mereka berada jauh di Ibu Kota..


Terima kasih Helmi dan Ina.Ini merupakan kali ke-3 tempahan dari mereka...

Posted by Picasa

Program 1 Malaysia kursus jangka pendek anjuran bersama IJA dan Kolej Komuniti Kluang pada 8/5/11 kursus "cake butter cream".


Kenangan bersama di premis baru IJA bersama Pengarah Kolej Komuniti Segamat Tuan Rohaimi Bin Yusof....


Penyampaian Sijil untuk peserta-peserta oleh Pengarah Kolej Komuniti Segamat,
Tuan Mohd Rohaimi Bin Yusof. Sijil yang dikeluarkan oleh Kementerian Pengajian Tinggi Malaysia. Sijil yang mempunyai nilai.Cenderahati untuk Pengarah Kolej Komuniti Segamat Tuan Mohd Rohaimi Bin Yusof.
dr IJA. Terima kasih kerana sudi ke kedai baru IJA.

Cenderahati Coklat praline 35cavity untuk Pengarah Kolej Komuniti Segamat Tuan Mohd Rohaimi Bin Yusof. "Selamat Datang".
Muffin yang dijadikan makanan utk minum petang peserta..
Kek yang telah siap..

Peserta2 bekerjasama membuat butter cream...


Dylan membantu membaiki kek peserta lain..Ada bakat tu!!!

Hasil tangan mereka..

Hasil tangan mereka..


Hasil tangan mereka...
Posted by Picasa

Program 1 Malaysia kursus jangka pendek anjuran IJA dan Kolej Komuniti Kluang pd 7/5/11 kursus cupcake fondant.

Alhamdulillah, ini merupakan kelas pertama di lokasi baru IJA di no3, Tingkat 1,Taman Suria Indah, Premis ini akan dijadikan bengkel dan juga pejabat IJA.Berkeluasan 30X70 ruang yang agak besar.Lokasi berhampiran dengan rumah IJA.Memudahkan IJA untuk pergi dan balik.Kedai makan Siam Kopitiam di tingkat bawah sebelah kanan dan dibawah kedai IJA ialah kedai aircond/bengkel kereta. Kerja2 mengubahsuai dilakukan dalam tempoh hanya 1 minggu.Hanya 70% baru siap.Pelan2 "Lack of capital ni,uhuks.."Partition oleh Azman korum...,grill oleh zek, wiring oleh Nasri(tentera masih berkhidmat) ,pipe oleh Mr Husband .Mengambil khidmat usahawan bumiputera.Tak lupa juga part yang penting pembersihan Bibik Ety yang sangat2 rajin dan cepat kerjanya.Terima kasih untuk mereka.Dalam usia 34tahun ini, saya tak pernah terfikir untuk ke tahap ini.Berbekalkan pengalaman 6tahun bekerja tanpa makan gaji, menjadikan saya yakin pada diri.Semoga tuhan memberkati dan merahmati apa yang saya lakukan.Sokongan dari kalian amat diharapakan...Amin..Posted by Picasa

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Copyright © Ija's Cakes and Chocolates. Designed by Whitey Mommy