Tuesday, March 18, 2014

Dee Malik mencari kek kahwin..Dari Simpang Rengam jauh kemari..Terima kasih org Simpang...Fr Ija's Kluang.


Lamo ee den himpun duet baru dapek boli ni haa...Tak po nnt himpun laie duet boli bumbungnya pulak.. Selamat Pengantin Baru kekal ke hujung nyawa EYka Sycha dan pasangannya. Terima kasih Mr Big Bos sebab tolong potong tulisan, warnakan fondant warna merah.Huhu..susah oow nak warnakan nak tercabut tangan.Mencari titik kesamaan.Kek enjin honda..Tq fr ija's kluangNak tema warna kuning.Masukkan satu warna lain,untuk menaikkan serinya.Jangan kaler maler sgt.Serabut !!!Seni bila kita tengok melahirkan ketenangan, rasa gembira dalam hati. Steam butter cream.Selamat Penagntin Baru kekal ke hujung nyawa.Tq fr ija's kluangHeart shape chocolate box..sebagai hantaran tunang..Tq.


Red Velvet cupcakes..Setelah 2bln bercuti nak mula bekerja bawa sedikit buah tangan untuk sahabat2 di pejabat.Tq. Ija's kluang


Terima kasih kepada Piqa kerana tolong tempahkan kek kahwin untuk abangnya dgn Ija's kluang.Tq..Ribbon n bow agak terlalu besar..Ermm.stack wedding fondant.Semoga ikatan terbina kekal ke hujung nyawa untuk farah dan pasangannya..Tq.Ija's kluang


Selamat Hari Lahir Ramadhan sambut hari lahir di madrasah..Semoga jadi anak yang soleh.Tq.Simple Indulgence..Ija,Kluang


Adam 3 tahun meminati kartun Oggy crocker.Tq..Simple Indulgence..Nyumm...


Wedding cake steam butter cream.Selamat Pengantin Baru kekal ke hujung nyawa untuk Rara Hazira dan pasangannya.Design ini diberi oleh Rara..Semoga berpuas hati..Tq..JDT..Adat perlawanan kalah atau menang kami anak Johor tetap menyokong JDT..Luaskan kuasamu aum..aum.Go.go go ale..ale...Selamat hari lahir Haziq Irfan .Peacan Heaven yang tersangat nyummy..Terima kasih kepada pelanggan2 kerana sangat2 meminati kek ini..Terima kasih daun keladi bila2 belilah lagi.Tq..


Terima kasih kepada Linda dan Sham yang melangsungkan perkahwinan di Felda Nitar.Semoga ikatan kasih sayang yang kalian bina kekal ke hujung nyawa.Terima kasih..Happy birthday Humaira menyambut hari lahir yang pertama..Princess steam butter cream..Tq.


Fondant wedding.Terima kasih kepada shima kerana banyak kali membuat tempahan kek dengan saya. Shima sering sponsor kek untuk majlis anak2 buahnya...Rainbow dan moist choc cake..Terima kasih daun keladi..


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Copyright © Ija's Cakes and Chocolates. Designed by Whitey Mommy