Tuesday, March 1, 2011

Coklat tanda cinta kasih dan sayang dari seorang suami untuk isteri tercinta sempena hari ulang tahun perkahwinan mereka..Tahniah!!


Selamat Hari Ulang Tahun Perkahwinan yang ke-2 untuk mereka.Tahniah!!Semoga kekal keanak cucu..
Ini adalah istimewa dari seorang suami yang pernah menempah jambangan bunga coklat untuk isterinya..
Oww..2tahun menyelami alam rumahtangga..Berdasarkan pengalaman..Tempoh 1~3 tahun adalah tempoh yg agak sukar bagi pasangan baru berkahwin.Tempoh mengenali pasangan,tempoh penyesuaian. Dalam tempoh ini kita akan menghadapi konflik..Lau dulu bujang nak keluar kemana,nak balik pukul berapa ikut suka..Tensionnya itu,ini semua tak boleh..Arghh.Kenalah ikut pasangan..Cuba sesuaikan cepat2 Insya-Allah kebahagian menanti anda!!!


Posted by Picasa

Kelas coklat di Kluang,Johor pada 26/2/11 dihadiri oleh Roslina dari Plentong,Johor Bahru ..Terima kasih jauh2 sudi datang..


Ina seorang surirumah..Saya amat mengalu-alukan surirumah menyertai apajua kelas sy.Permintaan terhadap makanan berterusan kerana orang akan terus makan tidak kira,ekonomi downturn atau up.Wedding doorgift,wedding cake,birthday doorgift,birthday cake dan untuk apa jua acara..Jadi disamping duduk dirumah kemas rumah,hantar amik anak balik sekolah boleh la sambil2 buat tempahan..Dapat juga duit poket..Tidak kira siapa jua wanita diluar sana haruslah pandai berdikari dan pandai mencari rezeki sendiri..Ajal maut adalah ketentuan..Apa akan jadi kepada kita dan anak2 jika tempat bergantung kita dah tiada..Jika kita mempunyai ilmu dan kebolehan untuk menjana pendapatan.Jadi jika sesuatu yg berlaku tidaklah memberi impak yg besar pada diri kita dan anak2..Diharap Ina dapat menggunakan ilmu yg dipelajari untu menjana pendapatan..Semoga berjaya INA..Hasil tangan Ina..
Posted by Picasa

Cupcakes,coklat untuk Mr Kasni..Posted by Picasa

200 pcs budget wedding doorgift cupcakes dr Kiki d'Renjis..

Posted by Picasa

200 budget wedding cupcakes dr kiki d'Renjis,Kluang...Katanya suruh buat simple ..Simple cm ne yeak...


Inilah jasil cupcakes yg telah dimake over..cantik tak?Kiki kata cntik n sedap..TQ..
Posted by Picasa

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Copyright © Ija's Cakes and Chocolates. Designed by Whitey Mommy