Monday, November 22, 2010

Kelas kek fondant pd 21/11/10 dihadiri oleh Zila,Kak Su dan Kak Iza semuanya orang Batu Pahat.~Zila kali ke3 mengikuti kelas sy bermula dgn kelas kek pakej 6dlm1, kelas coklat dan kali ini kelas kek fondant. Pada masa ini Zila benar-benar sibuk dgn tempahan2 kek dan coklatnya.Semoga Zila berjaya menjadi usahawan muda..
~Kak Su kali ke2 mengikuti kelas sy.Bermula dgn kelas asas kek pakej 6dlm1 dan kini kelas kek fondant.Isteri seorang Pegawai Tentera memerlukan byk pengorbanan.Kadang-kala terpaksa mengikut suami berpindah atas arahan perkhidmatan.Oleh itu gunakanlah masa dan peluang yg ada utk menambah kemahiran.Insya-Allah ia akan berguna kelak.semoga berjaya Kak.
Kak Iza tdk kurang hebatnya.Kuat menguli fondant. Kali ke2 bersama sy bermula dr kelas membuat homemade coklat.Kak Iza menjual kek,sesiapa nak tempah boleh la mencari Kak Iza.Semoga berjaya Kak.
Kek fondant memang sesuai dijadikan hantaran kahwin/tunang.Ia juga sebagai kek perkahwinan.Selepas ini Zila,Kak Su dan Kak Iza boleh la ambil tempahan..
Posted by Picasa

Hasil tangan Zila,Kak Su dan Kak Iza..


Cup cake boleh dijadikan hantaran perkahwinan/pertunangan.Cup cake juga boleh diletakkan bersama-sama kek perkahwinan di majlis perkahwinan.Boleh dijadikan sbg pengganti kek hari jadi,pemberian istimewa untuk yg tersayang dll...
Selamat mengambil tempahan cup cake fondant..
Posted by Picasa

Cup cake hantaran tunang untuk Huda dan Hadi..Cupcake dijadikan sebagai hantaran di majlis pertunangan Huda dan Hadi..
Posted by Picasa

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Copyright © Ija's Cakes and Chocolates. Designed by Whitey Mommy