Tuesday, May 29, 2012

Tempahan 2 tiers fondant weddingcake untuk Liana dan Syah katanya nak cute2 ye ka..Liana dari Layang-layang..Nah ko dik jauh mengangkut kek.Janji puas ye la dik jadi raja sehari jer seumur hidup melabur untuk kepuasan..Terima kasih.Harap puas hati.

Kak Maimunah dr Kluang membuat tempahan coklat hantaran untuk anak bujangnya..TQ..


Selamat Bertunang Afiq dan Liza 
TQ

Selamat Bertunang..Coklat hantaran tema pink jambu..Tq


Ini sebenarnya hasil tangan MR Husband..Saya amat-amat sibuk menyiapkan tempahan kek dan job ni terpaksa disiapkan oleh Mr Husband.Creatif x dia..Hu..Kemas tau !!!

Minta cupcakes fondant untuk di bawa ke Perak tema warna hijau.Nak jalan jauh lebih baik bawa fondant kalau krim tak berapa condifent rasenyer...Hiasan yang agak simple dengan budget yang mampu milik...

Kek indulgence untuk hantaran pertunangan Mamat dan Ecah..

Memang amat tidak digalakkan untuk membuat kek hantaran tunang/kahwin menggunakan kek berunsurkan fresh cream.Kerana sesi berbalas pantun kebiasaannya mengambil masa yang agak panjang.Faktor suhu panas menyebabkan fresh cream cair.Kita makan kek sedap2 ni dimajlis lain je la yea..TQ.

Kek ini untuk diraikan bersama anggaran 200 org tetamu.di 1 majlis antara tetamunya ialah anak yatim.Minta tulis SLMT HARI IBU..

Amboi meriah sungguh kek ini!!!


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Copyright © Ija's Cakes and Chocolates. Designed by Whitey Mommy