Monday, January 24, 2011

Kelas homemade coklat pada 23/1/11 di Kluang,Johor..dihadiri oleh Azlan Rizal dan isteri Zilla&Kak Zam dr Batu Pahat,Kak Rohana dr Kluang&Nadia BP


Peserta kali ini seramai 5 orang.Tak pernah sy terima ramai untuk satu sesi.Kelas pada kali ini sy serta Mr Husband menjadi tenaga pengajar.Mr Husband yang tidak kurang hebat menghasilkan coklat yang cantik2&kemas hasil kerjanya.Dia jugalah tukang masak untuk peserta2 kelas.Mewarisi bakat ayahnya yang sejak usia 15tahun bekerja di kedai mamak dan sekarang berniaga sendiri di Perlis.Ayah memang pandai masak masakan mamak!!Kagum tengok ayah!!
Azlan Rizal dan isteri Zilla dr Batu Pahat ingin bergabung untuk mengusahakna perniagaan coklat.Syabas!Contohi Kak Ija dan suami yea...Kak Zam seorang guru katanya di sekolah akak belum ada lagi yang mengusahakan perniagaan coklat.Bagus pasaran yang baik!!Kak Rohana dr Kluang juga seorang guru mengenali IJA dr Kak Sarina peserta kek 6dlm1 yang lepas.Terima kasih kak Sarina yang skrg sedang sibuk praktis buat kek..serta Nadia juga dr Batu Pahat. Percuma warmer setiap seorang manakala pasangan Azlan Rizal dan Zilla dpt 1 warmer dan 2pcs mixing bowl.


Hasil tangan Kak Rohana..


Hasil tangan Kak Zam..Amboi sakan Kak Zam buat lollichoc..


Kad ucapan coklat untuk Birthday Hulaif anak Kak Zam.
Posted by Picasa

Hasil peserta-peserta kelas..Hasil Azlan Rizal dan isterinya Zilla dan Nadia..Inilah hasil tangan Azlan Rizal.Orang lelaki juga mampu hasilkan yang terbaik.


Hasil tangan Zilla..Zilla dan suaminya Azlan Rizal ingin buat perniagaan coklat bersama-sama.Insya-allah jika perniagaan dijalankan bersama,akn maju dan berjaya.Bekerjasama semua jadi mudah...Lau tempahan 1000pcs mane boleh buat seorang mesti kena buat bersa-sama.Semoga gabungan suami-isteri ini berjaya...


Nadia..Nadia boleh membuat door gift perkahwinannya sendiri..Practice yea Nadia..
Terima kasih tak terhingga kepada Kak Zam,Kak Rohana, Zilla serta suami Azlan Rizal dan Nadia kerana sudi menghadiri kelas saya.Semua ilmu yang dipelajari dimanfaatkan dan boleh membantu anda semua untuk menambah pendapatan.
Posted by Picasa

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Copyright © Ija's Cakes and Chocolates. Designed by Whitey Mommy