Tuesday, January 24, 2012

CNY Baking project taada..Selamat Pengantin Baru untuk Atin dan Zul pada 22hb Januari 2012 di Paloh.

 2 tiers fondant wedding cake oleh IJA 019741299 untuk wedding Atin dan Zul.Tema Purple.Atin pakai baju gold jadi kita mainkan warna gold pada kek.Dihias dengan topper .Topper sewa RM15.Kek yang simple tapi ada class gitu..

 Pisau pun IJA sewakan RM15 memang khas tuk kek..Pisau anak dara sebab 1st time digunakan.

 Tengah kita stacked pakai gazebo.

un wired roses..dah x sempat nak buat la simple jer bunga ni . Nak belajar boleh ..Janji ada gumpaste gentel-gentel.Jap jer siap..

CNY Baking project.6 ekor anak lady bird untuk anak tokey cina kedai moto untuk birthday anaknya yang ke 5 tahun.Kedai Cina tutup.Rayalah katakan jadi kedaini tak raya.

 Pelbagai bentuk boleh didapati.Banyak model2 baru belum keluar.Nantikan yea..Orang2 Kluang nak celebrate birthday dengan design2 menarik roger2 IJA 0197412999.

CNY Baking project.Barbie doll.Base brownie dan atas choc cheese cake deco steam bath dan fondant untuk birthday Auni,Amni,Najwa dan 12 pcs cupcakes.Orang Kluang boleh tempah bentuk2 special..TQ.

 Barbie Doll cake tuk birthday Auni,Amni dan Najwa..dan cupcakes Upin , Ipin dan Ben10.

Bagi ibu dan ayah yang ingin meraikan hari jadi anak mereka dengan pelbagai bentuk kek yang menarik dan sedap boleh roger2 IJA 0197412999.I luv Kluang..

CNY Baking project.IPad untuk Nabihah.Badan kek ini ialah brownies mmg tipis tp rasanya mmg sodap.Brownies la katakan ada wallnut didalamnya..

Ipad tu Nabihah dan Harris.

CNY Class..Kelas membuat dan menghias cupcakes di Kluang,Johor.Hiasan Fondant,buttercream dan piping jelly.Berminat boleh joint IJA 0197412999

 Lin dr JB,Fiza dekat jer Taman Suria Emas,Kak Ct Kluang n Kak Radz Kluang.Hepi sokmo.Hias 16 bj cupcakes serta baking.
 Tengoklah aktiviti mereka ada lg gambar tp post 2 je yea..TQ

CNY baking project.Tempahan wedding kek 2tiers steam butter cream untuk Mak Andam Shima.Deco yang simple pastinya ramai yang mengatakan sedap!!Terima kasih.Sok boleh order lagi.


 Jambangan bunga ros memikat hati.
Untuk pengantin2 dengan budget yang sederhana,nak cun dan sedap keknya boleh la hello IJA 0197412999.Nak belajar pun boleh.Tak susah pun steam relax n sempoi.. Hasil mantop..Licin bak fondant tak perlu uli sehingga lenguh tangan.

CNY Baking project.Cupcakes untuk harijadi.Kepada sesiapa yg berminat untuk belajar boleh ikuti kelas sy asas membuat cupccakes fondant.

Temanya pink n purple minta bola rugbi,jersi,lady bird,bola bowling.Walaupun tema ialah pink dan purple kita warna putih merah dan hitam dimasukkan untuk menaikkan hiasan.Sesiapa yang berminat untuk belajar boleh ikuti kelas cupcakes saya.Anda diajar cupcakes fondant,butter cream,piping jelly dan edible image.

CNY baking project.Cupcaskes hantaran untuk Atin dan Zul dari Paloh.


Atin minta tema purple, bunga ros simple, dihias dengan reben.

CNY baking project.Tempahan dari Shahira sempena hari lahir Abahnya.TQ.

 Cotton cheese cake dengan fresh cream,topping blueberry.

Red Velvet cream cheese.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Copyright © Ija's Cakes and Chocolates. Designed by Whitey Mommy