Monday, January 16, 2012

Kelas membuat carrot wallnut cream chese,cotton cheese cake,redvelvet oleh Kak Ana dan Kak Yati dr Kluang.TQ

 Meh kita tengok hasilnya..Inlah pakej membuat kek untuk makan2 .Kek2 yg mudah dah hiasan agak simple untuk santapan seisi keluarga.Tak ada la goreng jejemput aja..Sesekali pekena cheese.Semua best2 n sedap2.

 cotoon cheese cake water bath..memang sedap tekstur halus dan gebus mencair di mulut..Topping dengan blueberry dihias dengan strawberry.
 Gebus kan..Memang sedap.
 Cotton cheese sebelum dimake over.
 Red Velvet.Sebenarnya ikut perancangan nak buat cuppies.Aduh dah terlupa.Erm  first time guna cheese Anchor..susah gaks nak melicinkan.Tokey kedai kata sedap2..termakan jugak pujuk rayu.Tekstur cheese ni agak kasar dan susah untuk melicinkan permukaannya.

 Apa yang penting dalam keknya gebus dan memang best..Cuma kekurangan mascarpone cheese menjadikan redvelvet kurang kick.Em..xd la mascarpone.
 Carrot wallnut cream cheese..Memang sedap dan gebu..
Anda pasti menyukai rasa dan kelazatan kek ini.Memang terbaek!!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Copyright © Ija's Cakes and Chocolates. Designed by Whitey Mommy